Bestuur

Voorzitter/secretaris
Voorzitter/secretaris

Ik heet Christ Koevoets, speel trompet in het opleiding- en A-orkest en ben sinds 2009 lid van muziekvereniging de Gildezonen. Sinds juni 2015 ben ik voorzitter geworden maar draag ook mijn steentje bij aan de concertcommissie.

Ik wil als muzikant en lid van de muziek vereniging graag mijn bijdrage leveren om de club meer te laten leven bij zowel de leden als ook naar buiten toe, ook om zelf nog meer voldoening uit het muziek maken/vereniging leven te halen. Dit kan volgens mij alleen als we allemaal ons steentje bijdragen, hoe klein het steentje ook is. Ik ben ervan overtuigd dat er nog volop mensen zijn binnen de vereniging met idee├źn hierover en dat we gezamenlijk een plan kunnen uitwerken hoe we dit kunnen bereiken. Voor mij is openheid en transparantie in manier van besturen heel erg belangrijk

Ik ben sinds 1982 werkzaam bij SABIC Innovative Plastics (voorheen General Electric) in Bergen op Zoom nu als staf wetenschapper op de technologie & innovatie afdeling. In die hoedanigheid ben ik verantwoordelijk voor o.a. de product positionering op het gebied van water management toepassingen.

Penningmeester
Penningmeester

Ik ben Yvonne Croonen en sinds juni 2017 penningmeester. Ik heb hier al jaren ervaring in, aangezien ik werkzaam ben op een administratiekantoor, waar ik voor ondernemers en particulieren hun jaarrekeningen en belastingaangiften verzorg. Ik doe dit dan ook graag voor de vereniging.

Ik ben sinds 2005 lid van de Gildezonen en speel saxofoon in het A-orkest. Al snel ging ik bij de concert- en muziekcommissie, omdat ik heel erg leuk vind om concerten te bedenken, uit te voeren en vooral te organiseren. Dit wil ik ook graag blijven doen naast mijn functie als penningmeester.

Met carnaval speel ik vol passie in Zeulband Van Gin Kaante in Roosendaal.

Concerten & Activiteiten
Concerten & Activiteiten

Mijn naam is Ingrid Michidis. In september 2014 ben ik bij de Gildezonen begonnen. Ik speel, met veel plezier, trompet in het A-orkest. In oktober 2015 raakte ik betrokken bij de organisatie van het Tribute to Freddie Mercury concert welke op 19 november 2016 werd uitgevoerd. Hierdoor zag ik de enorme betrokkenheid van de bestuursleden bij de vereniging, iets wat mij enorm aanspreekt.

Nadat er een plaats vrijkwam in de concertcommissie heb ik deze functie op me genomen. In het verleden ben ik lid en voorzitter geweest van de oudervereniging op de basisschool van mijn kinderen en heb ook plaats genomen in de medezeggenschapsraad. Nadat er, door omstandigheden, verschuivingen binnen het bestuur waren is mij verzocht als bestuurslid concerten en evenementen plaats te nemen in het bestuur. Als bestuurslid streef ik naar een vereniging door en voor de leden. Ieder van ons heeft zijn eigen kwaliteiten dus waarom moeilijk doen als het samen kan!